Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φωτιά Πάτρα Τώρα, Fwtia Twra Sthn Patra, Νέα φωτιά ξέσπασε σήμερα στην πάτρα, περίπου στη 13:00, σε αγροδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, στην περιμετρική είσοδο της πάτρας, όπου επιχειρούν 15 οχήματα.

Φωτιά Πάτρα Τώρα, Fwtia Twra Sthn Patra, Νέα φωτιά ξέσπασε σήμερα στην πάτρα, περίπου στη 13:00, σε αγροδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, στην περιμετρική είσοδο της πάτρας, όπου επιχειρούν 15 οχήματα.. Στο σημείο σύμφωνα με το. Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με. Φωτιά τώρα στον προφήτη ηλία στην πάτρα ελλαδα 29.07.2021 13:49 newsroom φωτιά ξέσπασε περίπου στις 13:00 την πέμπτη (29/7) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό. Καίγονται σπίτια από τη φωτιά που ξέσπασε την πάτρα. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 την πέμπτη (29/7) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό.

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τρίτης (13/7) σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή προδρόμι, του δήμου καντάνου σελίνου, χανίων…. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 την πέμπτη (29/7) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό. Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της. Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Εκκενώνεται το σούλι, οι φλόγες πλησιάζουν στην περιοχή.

Twra Patra Fwtia Se I X Sth Goynarh Fwto Tempo24 News
Twra Patra Fwtia Se I X Sth Goynarh Fwto Tempo24 News from tempo24.news
Εκκενώνεται το σούλι ενώ καίγονται και σπίτια. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητηθεί ενισχύσεις. Φωτιά τώρα στην περιοχή του προφήτη ηλία στην πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε σε πρανές του δρόμου, στο τέρμα της οδού μπουκαούρη. Καίγονται σπίτια από τη φωτιά που ξέσπασε την πάτρα. Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 12:30 σε αγροτοδασική έκτα. Νέα φωτιά τώρα κοντά στην πάτρα, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής.φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 12:30 σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική. Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, ενώ έχει ζητηθεί η συνδρομή των εναέριων μέσων.

Μαίνεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή μοιραίικα, του δήμου πατρέων.

Μία ακόμη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητηθεί ενισχύσεις. Νέα φωτιά ξέσπασε σήμερα στην πάτρα, περίπου στη 13:00, σε αγροδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, στην περιμετρική είσοδο της πάτρας, όπου επιχειρούν 15 οχήματα. Νέα φωτιά απασχολεί σήμερα από τις 11 τις π υ ,ήδη προληπτικά εκκενώθηκε ένας οικισμός ενώ υπήρξε ενημέρωση για λιποθυμία ενός πυροσβέστη. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή ελεκίστρα της πάτρας βρίσκεται σε ύφεση ενώ στο σημείο επιχειρούν μόνο επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, που αποτελούνται από 70 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 25 οχήματα. Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της. Μάχη με τις φλόγες και αναζωπυρώσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας Φωτιά τώρα στην περιοχή του προφήτη ηλία στην πάτρα. Ενισχύθηκαν οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν από νωρίς σήμερα το μεσημέρι για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή λούβρο, στο δήμο αρχαίας ολυμπίας. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 την πέμπτη (29/7) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό. Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με. 31 july 2021 φωτιά πάτρα τώρα: Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας.

Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 την πέμπτη (29/7) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό. Εντολή για την προληπτική εκκένωση κατοικιών. Φωτιά τώρα στη χιόνα αχαΐας. Φωτιά τώρα στην ελκίστρα κοντά στην πάτρα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή ελεκίστρα της πάτρας βρίσκεται σε ύφεση ενώ στο σημείο επιχειρούν μόνο επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, που αποτελούνται από 70 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 25 οχήματα.

Fwtia Patra Newsbomb
Fwtia Patra Newsbomb from nb.bbend.net
Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Καίγονται σπίτια από τη φωτιά που ξέσπασε την πάτρα. Νέα φωτιά τώρα κοντά στην πάτρα, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Επιχειρούν και εναέρια μέσα για την κατάσβεση της φωτιάς. Μία ακόμη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Φωτιά τώρα στην περιοχή του προφήτη ηλία στην πάτρα. Νέα φωτιά απασχολεί σήμερα από τις 11 τις π υ ,ήδη προληπτικά εκκενώθηκε ένας οικισμός ενώ υπήρξε ενημέρωση για λιποθυμία ενός πυροσβέστη. Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 12:30 σε αγροτοδασική έκτα.

Φωτιά τώρα στη χιόνα αχαΐας.

Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 την πέμπτη (29/7) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό. Φωτιά τώρα στην περιοχή του προφήτη ηλία στην πάτρα. Μάχη με τις φλόγες και αναζωπυρώσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (28/7) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 την πέμπτη (29/7. Στο σημείο σύμφωνα με το. 28.07.21 , 15:01 φωτιά τώρα κοντά στην πάτρα 28.07.21 , 15:02 eκπαιδευτικοί: Επιχειρούν και εναέρια μέσα για την κατάσβεση της φωτιάς. Έπειτα από επιχείρηση του λιμενικού μεταφέρθηκαν ήδη με ασφάλεια περίπου 15 άτομα από την παραλιακή περιοχή μπούκα των καμαρών, στο λιμάνι του αιγίου. Νέα φωτιά τώρα κοντά στην πάτρα, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής.φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 12:30 σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική. Νέα φωτιά ξέσπασε σήμερα στην πάτρα, περίπου στη 13:00, σε αγροδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, στην περιμετρική είσοδο της πάτρας, όπου επιχειρούν 15 οχήματα. Συναγερμός για φωτιά στην περιοχή του δασυλλίου πάτρας. Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, ενώ έχει ζητηθεί η συνδρομή των εναέριων μέσων.

Από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για προληπτική εκκένωση της κοινότητας σουλίου. Έπειτα από επιχείρηση του λιμενικού μεταφέρθηκαν ήδη με ασφάλεια περίπου 15 άτομα από την παραλιακή περιοχή μπούκα των καμαρών, στο λιμάνι του αιγίου. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τρίτης (13/7) σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή προδρόμι, του δήμου καντάνου σελίνου, χανίων…. Φωτιά τώρα στην ελκίστρα κοντά στην πάτρα. Φωτιά τώρα, πυροσβέστες, αχαΐα, φωτιά, πυροσβεστική, πάτρα φωτιά στην αχαΐα:

Patra Twra Fwtia Panw Apo To Kefalobryso Flamis Gr
Patra Twra Fwtia Panw Apo To Kefalobryso Flamis Gr from flamis.gr
Εκκενώνεται το σούλι, οι φλόγες πλησιάζουν στην περιοχή. Εκκενώνεται το σούλι ενώ καίγονται και σπίτια. Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στη 13:00 σε αγροδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε σε πρανές του δρόμου, στο τέρμα της οδού μπουκαούρη. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή ελεκίστρα της πάτρας βρίσκεται σε ύφεση ενώ στο σημείο επιχειρούν μόνο επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, που αποτελούνται από 70 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 25 οχήματα. Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. 28.07.21 , 15:01 φωτιά τώρα κοντά στην πάτρα 28.07.21 , 15:02 eκπαιδευτικοί:

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με.

Μεγάλη φωτιά στη δροσιά αχαΐας την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε δασική έκταση στην περιοχή δροσιά του δήμου ερυμάνθου αχαΐας. Συναγερμός για φωτιά στην περιοχή του δασυλλίου πάτρας. Εντολή για την προληπτική εκκένωση κατοικιών. Φωτιά τώρα στη χιόνα αχαΐας. Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, ενώ έχει ζητηθεί η συνδρομή των εναέριων μέσων. Η νατάσσα μποφίλιου, μέσα και από το διεθνές φεστιβάλ της πάτρας, επιστρέφει αύριο στις 9.30 το βράδυ στις live εμφανίσεις, παρουσιάζοντας με τον δικό της. Μαίνεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή μοιραίικα, του δήμου πατρέων. Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 12:30 σε αγροτοδασική έκτα. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τρίτης (13/7) σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή προδρόμι, του δήμου καντάνου σελίνου, χανίων…. Φωτιά τώρα στην περιοχή του προφήτη ηλία στην πάτρα. Φωτιά ξέσπασε σήμερα στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας.η φωτιά μαίνεται από τις 13:00 σε αγροτοδασική έκταση.ήδη υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής και επιχειρούν περίπου 9 οχήματα και 15 πυροσβέστες.παράλληλα, έχει ζητηθεί η. Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, ενώ έχει ζητηθεί η συνδρομή των εναέριων μέσων. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ σύμφωνα με.